ACTUA

30 mei 2022

CONCERTBAND ANTWERPEN – NIEUWJAARSCONCERT 8/01/2023

Wat

Concertband Antwerpen organiseert op 8 januari 2023 een gevarieerd en  heerlijk ontspannend nieuwjaarsconcert!

Een speciale toets wordt aan het concert gegeven door solist Peter Verdonck, Deze saxofonist is in echt álle genres thuis bespeelt alle soorten saxofoons, van de kleinste tot de allergrootste. Spektakel verzekerd!

Laat u betoveren door de warme klanken van zijn instrument(en), en uiteraard ook door Concertband Antwerpen!

Wie

Concertband Antwerpen (harmonieorkest), Peter Van Montfort (dirigent)

Wanneer

zondag 8 januari 2023 om 14u30

Waar

Cultuurcentrum De Kern, Wilrijk

Prijs

vvk  15 €  (kassa 18 €) / <12j 7€

 Kaarten

Website en onthaal CC De Kern

kaarten@concertbandantwerpen.be

0475/742.574

 

30 januari 2022

Beste lezer, sympathisant, cultuurminnaar,

Ooit gehoord van Corona?

Wel, dat is dat verschrikkelijk beest dat ons belette te repeteren en te concerteren.

U, die we normaal minstens éénmaal per jaar ontmoeten op een concert of andere muzikale bijeenkomst, hebben we al 2 jaar op rij moeten missen.

Wat doet het nog meer?

Het trekt onze financiële situatie flink naar beneden want zonder concerten geen inkomsten.  En ja, zo noopt het ons om eens op uw gulheid een beroep te doen.

Daarom starten we met een nieuwe initiatief: “Vrienden van de Concertband Antwerpen”.

Naast het lidmaatschap van deze sympathieke club, geeft het u het recht om bij aankoop van een concertticket, het tweede aan halve prijs te krijgen. Daarnaast hopen we stiekem dat de “Vrienden van de Concertband” een vriendengroep mag worden van sympathieke liefhebbers die ons orkest genegen zijn en ook zonder samen muziek te spelen elkaar kunnen vinden in hun gedeelde interesse.

U kan ons financieel steunen door een overschrijving van 50 euro te doen op onze bankrekening BE17 9797 8183 1321 met vermelding van “ Vriend, Naam en emailadres”; zo wordt u “Vriend van de Concertband Antwerpen

We zien dit als een manier om er samen voor te zorgen dat amateurmuziek-orkesten zoals het onze, kunnen blijven bestaan.

Tot slot hopen wij 2 zaken: ten eerste dat we zeer spoedig kunnen starten met de repetities voor ons Lenteconcert op 15 mei e.k. in De Kern te Wilrijk, en ten tweede dat wij uw financiële hulp eerstdaags op onze bankrekening mogen begroeten.

Alvast onze dank.

Muzikanten en bestuur CBA